divendres, 27 de novembre del 2009

4. Avaluació de recursos

Hola,


Ja gairebé a la recta final del semestre, us proporcionem la penúltima instrucció perquè feu la quarta entrada personal al vostre blog. La tasca és comentar i valorar la PAC2 i la PAC3, de creació de material en línia (PAC2) i d'avaluació de materials (PAC3). Així mateix, volem que aquesta valoració no es quedi únicament en una autovaloració, i us demanem que comenteu també la webquest (PAC2).


1. Feu un vincle a la vostra webquest des del blog. Escriviu-la en una entrada específica i escriviu alguns comentaris sobre els aspectes més destacats (destinataris, objectius volíeu assolir, etc).

2. Valoració de la webquest com a eina que pot incidir especialment en habilitats de caràcter intercultural.

3. Comentari del material que s'ha avaluat en la PAC3 (perquè és important saber catalogar recursos?).

Finalment, valoreu què us han aportat la PAC2 i la PAC3 per a la vostra futura activitat professional com a psicopedagogs/gues (utilitat de saber crear recursos en web, conèixer i saber catalogar recursos, classificar segons conceptes relatius a la assignatura, relació amb la PAC2 i interés didàctic entre altres).

La data límit serà sobre el 15 de desembre, per donar temps a la última entrada.

Enric, Antònia i Eli

P.S.: També podeu fer comentaris a les entrades dels companys i visitar les seves WQ. No és obligatori però tindrem en compte positivament aquestes interaccions.